Duyuru Detayları

Card image cap

Yükseköğretim Kalite Kurulu 2019 Yılı Dış Değerlendirmesi Ön Ziyareti Gerçekleştirildi

23 Mayıs 2019

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından, 23-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Üniversitemizin 2019 Yılı Dış Değerlendirmesi kapsamında, 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü ön ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarete Değerlendirme Takımı Başkanı Prof.Dr.Musa EKEN, Prof.Dr.Hakan DAL, Prof.Dr.Ahmet Arif ERGİN, Doç.Dr.Sergül DUYGULU ve Ayşegül OKSAL katılmıştır. Değerlendirme Takımı Üyeleri, Üniversitemizin yöneticileri ve kalite komisyonu ile yaptıkları toplantının ardından Genel Sekreterimiz Gülay YENİÇERİ, Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü Prof.Dr.Yavuz ÖZORAN ve Koordinatör Yardımcıları eşliğinde yerleşkelerimizde incelemelerde bulundular.

Dökümanlara ulaşmak için tıklayınız

Fotoğraflar için tıklayınız.